donderdag 13 september 2012

Rustig dagje.

Vandaag hadden we een rustige dag, met weinig bijzonderheden.
Dat wil niet zeggen dat er niet hard gewerkt is, integendeel.
Groep 3 was goed op dreef vanmorgen.
Nadat ze vlot 2 pagina's hadden verwerkt in het rekenwerkboek, maakten ze ook nog eens 5 bladzijdes uit het werkboekje van kern 2. Uiteraard niet alles na elkaar, maar met de nodige instructie en leeshandelingen ertussen. . . .Zou wel een beetje erg veel na elkaar worden!
Ook nog het cijfer '0' geschreven. "Nou, dan zijn we nu klaar met de cijfers", aldus Mik. . . Nou Mik, dat dacht ik niet, maar daar kom je vanzelf achter. ( Ik heb vanmiddag de nieuwe cijferbladen al gekopieerd . . . )
Groep 4 heeft ook hard gewerkt hoor. Na een start met een nieuw rekenblok en Bavilezen kregen ze voor het eerst het spellingschrift om mee te werken. En omdat ze hierin mogen schrijven met vulpen, werd het meteen al een succes. Het resultaat was goed en netjes!
Vlak voor de pauze kwam Shannen binnen met een grote schaal mandarijnen.
Ook vandaag weer 4 leerlingen die dit niet lustten, maar na het verplicht proeven raakten we nog 3 mandarijnen kwijt. Bravo voor de proevers.Een leerling  bleef weigeren!
Wilt U iets meer weten over  wat je je kind mee kunt geven naar school?
Klik dan even op het logo:


Vanmiddag moesten er nog wat dingen afgemaakt worden, gingen we hoogspringen bij het gymen  ,( nou ja hoog. . . ), en daarna nog gekeken naar aflevering 5 van Leesdas, lettervos, boekentas.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk als je een bericht achterlaat!