dinsdag 4 december 2012

Afmaakdag

Vanmorgen hebben we het gewone programma aangehouden: werkt toch het beste in deze drukke tijd. Er is dus gerekend, groep 3 is bezig geweest met Veilig leren lezen, groep 4 heeft een taaltoets gemaakt . Groep 3 heeft ook nog de letter 'ie' leren schrijven. Daarna was er nog voldoende tijd over on onze liedjes en dansjes nog even te oefenen. Wat hebben ze allemaal een lol. . . . iedereen is op zijn eigen manier aan het dansen. . . zo leuk om te zien. . . Ook komen er ineens allerlei verborgen talenten naar boven: jongens die ineens wel leuk kunnen bewegen, meisjes die heel fanatiek bezig zijn met het liedje. . . kortom. . . ik geniet!
Vanmiddag hebben we een afmaakmiddag gehouden: alle sintwerkjes moesten af: in groep 3 moesten alle werkbladen afgemaakt worden: kijk eens wat een lekkere puinhoop ze ervan gemaakt hebben:Omdat we geen echte voorkant hadden van dit door mijzelf gemaakte werkboek mochten ze , als alles klaar was, een voorkant tekenen. . . .
Groep 4 mocht intussen ook alles afmaken en daarna een tekening maken om de grote zak op het prikbord te vullen. . . foto volgt. . .
Terwijl ze bezig waren zijn ook alle traditionele sintliedjes nog eens voorbijgekomen. en gelukkig werden die ook nog allemaal goed meegezongen! Toch ook weer leuk om te horen na al die moderne ! ( of wordt de juf nu toch echt oud????)
Ook op het eind van de middag nog even flink gedanst en gezongen. . . Alle muzieklessen van deze periode zijn weer nuttig gebruikt , zullen we maar denken.
Morgen dan de grote dag. . . We hebben er allemaal zin in!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk als je een bericht achterlaat!