woensdag 19 december 2012

Inloopavond

Vanmorgen was het de laatste morgen dat de leerlingen van groep 1 tot en met 4 naar school moesten. Zij mogen morgenochtend thuis blijven en worden pas om 12 uur op school verwacht. 
Wij hebben toch nog gewoon gerekend. Alles is nu klaar, het boek is uit in groep 4, de werkboeken in groep 3 zijn ook vol: kinderen blij, juf blij, dus laat  de vakantie maar komen!
Na de pauze was het tijd voor leuke dingen: alle werkboekjes mochten afgemaakt worden, ,iedereen mocht een kleurplaat uitkiezen, de sterren moesten nog eens geverfd worden en daarna geglitterd:Er was ook nog tijd genoeg om een kerstdobbelspel te spelen, met de meisjes uit groep 7 en 8.
En natuurlijk moest alles netjes opgehangen worden, moesten er overal lichtjes opgehangen worden en kaarsjes klaargezet. Want vanavond mochten alle ouders komen kijken naar wat we gemaakt hadden! Ook hebben we nog alle laatjes opgeruimd, alles uit de mappen verzameld en meegegeven naar huis, evenals alle schrijfschriften van groep 4 en  de rekenwerkboeken van groep 3.
Daarna hebben we nog even alle liedjes geoefend en ook het gedichtje voor morgen tijdens de kerstviering.

Na een vrije middag kwam iedereen vanavond weer terug op school met papa en mama, broertjes en zusjes.
Het was heel gezellig, er was tijd om met iedereen een praatje te maken en ook  de ouders van leerlingen die in andere groepen zaten, kwamen gezellig even langs. 
Voor mij was het een geslaagde avond, met een bijna 100% opkomst!
Iedereen bedankt voor de complimentjes: het zijn toch echt jullie eigen kinderen die zo hard en netjes gewerkt hebben hoor!
In het album 'kerst' in de zijbalk staan ook alle foto's die vanavond op het digibord te zien waren en nog veel meer!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk als je een bericht achterlaat!