maandag 19 november 2012

Een spannende dag!!

Vandaag was het een spannende dag. Niet zozeer voor de leerlingen, maar wel voor de juffen.: we kregen bezoek van de inspecteur. Zijn bezoek was ruim van te voren aangekondigd, ook dat hij kwam om te kijken hoe wij omgingen met leerlingen die meer zorg behoeven en wat de opbrengst was van al onze inspanningen gedurende 8 jaar. Een definitief rapport is er nog niet; zodra dat binnen is zal juf Ineke het ons allemaal melden.
We hebben er in de klas niet zoveel mee te maken gehad: de inspecteur kwam wel even de klas in en bleef even kijken hoe alles bij ons verliep. Hij mocht gelijk meezingen (wat hij ook spontaan deed). De mama van Ashley kwam namelijk meteen na hem binnen met een traktatie: Ashley is vandaag 7 jaar geworden.
 
Wat hebben we gedaan vandaag: zowel groep 3 als groep 4 begon na het kringgesprek met een rekentoets.
Na de pauze is er gelezen en geschreven. Vanmiddag was er een leuke gymles met tikspelletjes. Het fijne was dat iedereen minstens 1 keer tikker is geweest. Alle leerlingen konden zo lekker hun energie kwijt.
Omdat we niet wilden dat de inspecteur een kale klas zou zien , hadden we allemaal besloten onze herfstsfeer nog even in de klas te bewaren. Maar toen hij weg was zijn we meteen begonnen met het herinrichten van de klas. Natuurlijk moet er een sinterklaassfeertje ontstaan. Alle kinderen hebben heel ijverig vlaggetjes zitten kleuren en zijn begonnen met het versieren van een letter met inpakpapier.Morgen gaan we verder.
 Ook heb ik al werkboekjes gemaakt om in te werken. We hebben er allemaal zin in om er iets leuks van te maken. Gaat zeker lukken!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk als je een bericht achterlaat!