dinsdag 20 november 2012

Zwarte pietjes

Toen de leerlingen vanmorgen binnenkwamen, zagen ze meteen dat er het een en ander veranderd was in de klas: de herfsthoek is nu sinthoek geworden:


De morgen verliep zoals elke morgen: er is gerekend, gelezen, er zijn taallesjes en werkbladen gemaakt, ook een spellingles en we hebben weer een bladzijde geschreven in beide groepen . Bij het nakijken kon juf weer veel leuke sinterklaasstickertjes plakken, wat betekent dat er goed gewerkt is!
Vanmiddag zijn de eerste werkbladen met sinterklaasopdrachten gemaakt. Groep 3 deed dit tijdens zelfstandig werken: alle opdrachten hebben iets met sint te maken. Groep 4 mocht in het sinterklaaswerkboekje werken. Ze mogen dan zelf bepalen wat ze doen: een rekenopdracht, taalopdracht , tekenen of kleuren. Ze vinden dit allemaal geweldig om te doen, je hoeft maar te zeggen dat ze het werkboekje mogen pakken en ze zijn al weg en snel bezig! Misschien ook eens alle reken- en taalopdrachten voor sommigen in werkboekjes maken??????
Daarna hebben we een zwarte piet gemaakt. Morgen nog een veer op de pet en ze zijn klaar. Jammer dat ik het te druk had om foto's te maken. Ik heb er nog wel een paar genomen toen de leerlingen al naar huis waren en de ergste troep  opgeruimd was.....:Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk als je een bericht achterlaat!