vrijdag 5 oktober 2012

Dansen op Hallo wereld


Na de regen van gisteren hadden we nu storm vanmorgen. Ook in ons lokaal was de storm goed te horen.Buiten hebben we zelfs de regen over het schoolplein zien rennen!
Toch hadden we er binnen niet veel last van.Er is goed gewerkt , alleen jammer dat we weer niet naar buiten konden na onze lekkere mandarijn!

Toch heeft elk nadeel zijn voordeel: de jongens mochten met de Lego spelen en de meisjes hebben in de pauze het liedje "Hallo wereld" van kinderen voor kinderen ontdekt:

 Klik op het plaatje voor het hele liedje.
Spontaan stonden ze voor het bord te dansen en springen.
Toen ik een filmpje opzette waarin alle danspassen en bewegingen werden uitgelegd  begon Britt  meteen mee te doen en de anderen volgden al snel: kijk maar eens mee, zo leuk om ze bezig te zien!

Volgende week doen we dat nog maar een paar keer, misschien willen de jongens dan uiteindelijk ook wel mee doen .
Vooruit, nog eentje:

Na de pauze heeft groep 4 het wildedierenalfabet nog verder afgemaakt en zijn ze begonnen met het schrijven van een verhaal over óf de bruine beer, óf de panda óf de ijsbeer. Dit doen ze in tweetallen met behulp van een informatiekaart.Groep 3 moest toch even verder met Veilig leren lezen, daarna mochten ze een memoriespel spelen van Elmer, dus ook passend bij de kinderboekenweek.Nadat ik het prentenboek 'Hallo' had uitgelezen was het al weer tijd voor de weekendstart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk als je een bericht achterlaat!