donderdag 25 oktober 2012

Kort verslagje

 Vandaag  een kort verslagje, want het was/is een beetje drukke dag, voor de juf dan: overleg over een leerling tussen de middag, teamvergadering na school en straks moet ik nog naar de vergadering van de MR! 
Vanmorgen hebben we gerekend, gelezen en geschreven.
Groep 3 moest nog een rekenles afmaken, groep 4 ging verder met de geldsommen van gisteren. Deze waren niet makkelijk, eigenlijk vond de juf ze te moeilijk voor de meesten :samen aan de instructietafel gewerkt met concreet materiaal . . . .

Nog niet alles nagekeken, ik ben benieuwd, wat er is blijven hangen. Gelukkig komt alles nog vaker terug, dus moed houden.
Een deel van groep 4 is vandaag gestart met Lekker lezen. Hierbij werken ze in groepjes van 2 of 3 een leesboekje en werkboekje zelfstandig uit. Het gaat voornamelijk om het technisch lezen, dat komt dan ook uitgebreid aan bod. Ook moet er wel eens iets opgeschreven worden, maar de nadruk ligt op het lezen!
Ze vonden het erg leuk, te horen aan de reacties.
Vanmiddag is er ook weer zelfstandig gewerkt. Kijk maar eens naar de foto´s, dan zie je dat iedereen voor zichzelf bezig is.


 
 

Bij de gym moest er van touw naar touw geklommen worden en dan ook nog eens op een hoge kast. . . .iedereen kwam via de touwen bij de kast: een goede prestatie. . . .
We hebben ook nog even gekeken naar een aflevering van Huisje, boompje, beestje, die we nog niet gezien hadden (omdat het nog herfstvakantie is in een deel van Nederland deze week geen nieuwe aflevering).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk als je een bericht achterlaat!